Sensommerudflugt

Tirsdag den 30. august 2022 kl. 9.00 til 18.00.

Sensommerudflugt: Viborg-egnens 1000 år centralt i Jylland.

Udflugtens første mål er Bruunshåb Papfabrik, der som arbejdende museum viser og kører store maskiner for os og i dag fremstiller æsker. 200 års historie ved Nørreåen og Søndersø.

På samme side af søerne Asmild kloster, og vi er 1000 år tilbage. Ved Borgvold frokost med medbragte madpakker.

Ankommet til domkirkepladsen bydes på gåtur ad gader og stræder med fortælling om

bygninger, begivenheder og steder: Landstinget, klostre, markeder og handel, Snapstinget, kirker, katedralskolen, Latinerhaven og borgerhuse. Adgang til Skovgaard Museet indgår i turen og tid på egen hånd. Hjemturen med eftermiddagskaffe på Ans Kro. Dernæst til Grønbæk, Gjern, Pøtmølle, Hinnerup, Kvottrup - og Tilst.

Tilrettelagt af Jørgen Brøndlund Nielsen og Gunner Nielsen.

Pris kr. 225 dækker bustur, adgang til besøgssteder, rundvisning og eftermiddagskaffe.

Medbring selv madpakke. Øl og vand kan købes.

Tilmelding nødvendig. Max 50 af foreningens medlemmer. Tilmeldingsblanket er vedlagt.

Mødested: Ved biblioteket. Betaling i bussen.

Tilmelding nødvendig. Tilmeld her     Vis / Udskriv tilmeldingsblanket.